Сімферопольська “Таврія” знову змінить тренера. Новим наставником може стати Сергій Шевченко

22 Квітня 2021, 10:54

В “Таврії” Сімферополь в черговий раз відбулись  кадрові перестановки. Команда знову розірвала контракт з тренером та знаходиться в пошуках нового спеціаліста, що очолить команду. 

Про це повідомляють на сайті клубу. 

“60-річний фахівець Олег Федорчук сьогодні був звільнений з посади головного тренера сімферопольської “Таврії”. Причиною цього стали незадовільні результати команди, яка бореться за вихід в першу лігу.

Найближчим часом буде оголошено ім’я нового головного тренера команди”, – йдеться в повідомленні.

Звільнення Федорчука, ймовірно, стало реакцією на поразку з рахунком 5:0 сімферопольської команди від Кривбасу.

Як повідомляє видання “Інжир”, на даний момент, тренування гравці сімферопольської “Таврії” проводять під керівництвом головного тренера новокаховській “Енергії” – Едуарда Хаврова. Але, вже найближчим часом, команді повинні представити нового тренера. Серед можливих претендентів на пост головного тренера, називають Сергія Шевченка, який тренував клуб до приходу Олега Федорчука.

Олег Федорчук очолив Сімферопольську “Таврію”після Нового року. До останнього часу він тренував  новокаховську “Енергію”. Зміна тренера була пов’язана з бажанням керівництва якісно поліпшити всі аспекти життєдіяльності клубу і вирішити амбітне завдання виходу в першу лігу.

Зараз “Таврія” Сімферополь посідає четверте місце в Другій лізі чемпіонату України з футболу, відстаючи від лідера, клубу “Метал” на 14 балів за 7 турів до закінчення сезону.