Кримчанам пропонують безкоштовну психологічну допомогу

05 Квітня 2021, 18:00

Кримчанам пропонують безкоштовну психологічну допомогу по телефону і через онлайнові платформи.

Про це повідомили в громадській організації «КримSOS».

“Якщо ви, живучи в окупованому Криму, або в зв’язку з переїздом на материкову частину України, відчуваєте розгубленість, тривогу, депресію, сильні емоції — звертайтеся по безкоштовну психологічну допомогу до фахів команди КримSOS”, – йдеться у повідомленні.

Індивідуальна робота проводиться як з дорослими, так і з дітьми. У КримSOS зазначили, що зараз консультації проводитимуться по телефону та через онлайнові платформи, а після поліпшення епідемічної ситуації консультування може проводитися в офісі організації (деталі будуть опубліковані на ресурсах ГО).
Для того, щоб зв’язатися з організацією пропонують:
  • відправити заявку https://cutt.ly/rcWACKQ;
  • написати на пошту psiholog@krymsos.com коротко описавши суть запиту і як з Вами краще зв’язатися (відповісти на пошту, зв’язатися по вказаному телефону, Telegram, Viber, WhatsApp);
Умови надання консультацій:
  • ви проживаєте в Криму або виїхали з Криму на підконтрольну територію України;
  • до 3-х консультацій по 1 годині (зазвичай цього достатньо щоб вирішити питання);
  • консультування проходить по телефону, ZOOM, Skype або через іншу зручну для Вас онлайн платформу;
Як повідомлялось, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України планує до 2023 року зробити доступними в онлайн-форматі усі державні послуги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), а також для мешканців окупованих територій Донбасу і Криму. Так, вже в квітні буде запущена комплексна послуга «єМалятко», яка дозволить повністю автоматизовати процес держреєстрації народження дитини на тимчасово окупованій території (ТОТ).