Нацполіція Херсонщини склала більше 300 протоколів за недотримання карантину протягом минулого тижня

29 Березня 2021, 12:32

Рейдові групи з числа поліцейських, представників держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та пасажироперевізниками.

Про це повідомляють в Нацполіції.

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, протягом останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 311 адміністративних матеріалів, з яких 15 протоколів – за ч.1 ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП.

Також поліцейські винесли громадянам 296 адміністративних постанов за категоричне відмовляння одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті. Загалом, від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали 8073 адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП. 

Поліція області продовжує профілактичні відпрацювання та контролює виконання карантинних обмежень для запобігання подальшого розповсюдження вірусу.

За останню добу на Херсонщині  проведено 577 ПЛР-досліджень, 300 досліджень методом ІФА на виявлення коронавірусу, а також 200 досліджень експрес-тестами для визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2.
Зафіксовано 148 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з яких 89 жінок, 59 чоловіків, 10 дітей. Серед них 7 медичних працівників.