Аварія автобуса Познань-Херсон: 6 українців загинули

06 Березня 2021, 15:17

Поблизу міста Кашице (Польща) рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані. 

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у Твіттері.

“Консули виїхали на місце події, взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії”, розповів він.

У свою чергу голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир зазначив, що за попередніми даними, постраждалими в результаті аварії можуть бути жителі Херсонщини.

“Наразі команда Херсонської обласної державної адміністрації з’ясовує всі обставини аварії. За даними поліції, в автобусі було 57 людей, у тому числі двоє водіїв, усі вони є громадянами України. Транспортний засіб зніс обмежувальний бар’єр і частково з’їхав вниз із насипу автотраси. Співчуття рідним і близьким!”, – написав голова ХОДА у Фейсбуці.
Як раніше повідомлялось, наприкінці минулого року на Херсонщині некерований мікроавтобус виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в колесо комбайну «Джондір», який стояв на узбіччі дороги.
У результаті ДТП постарждали водій і четверо пасажів автомобіля «ГАЗ».