Новотроїцька лікарня отримала триста захисних костюмів від фонду “Захист”

26 Лютого 2021, 19:33

Ще одна лікарня “другої хвилі”, віддалена від обласного центру – Новотроїцька центральна районна лікарня, отримала допомогу від Фонду громади міста Херсон “Захист”. І це – 300 захисних комбінезонів посиленої ізоляції на суму 49 350.00 (Сорок дев’ять тисяч триста п’ятдесят гривень).

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє голова Фонду громади Херсона “Захист” Лариса Польська. 

Ця допомога стала можливою завдяки підтримці Агентством США з міжнародного розвитку USAID діяльності Фонду громади Херсона “Захист” з подолання поширенню COVID-19 на Херсонщині.
 Це комбінезони нового зразка  посиленої ізоляції: Матеріал – ламінований спанбонд щільністю 50 г / м² водостійкий; шви прошиті і проклеєні; має довгі рукави та антистатичну обробку, оздоблений еластичною стрічкою; тип застібки – замок-блискавка, регулюючі зав’язки на поясі та довкола шиї; комбінезон з капюшоном, еластична тасьма по краю капюшона, рукавів та штанів, яка забезпечує добре прилягання.

Нагадаємо, що Три тисячі сімсот захисних комбінезонів отримають від Фонду громади Херсона “Захист” сім лікарень Херсонщини. Це – лікарня міста Нова Каховка та центральні лікарні Великоалександрівського, Голопристанського, Горностаївського, Нововоронцовського, Олешківського та Скадовського районів. Про це повідомили голова правління Фонду “Захист” Лариса Польська.

“Загальна сума допомоги лікарням цього разу становить більше 600 тисяч гривень. Це друга партія костюмів, що передається від нашого Фонду та американської Агенції USAID херсонським медикам.