За час локдауну Нацполіція Херсонщини задокументувала 900 випадків порушення правил карантину

25 Січня 2021, 15:26

Відсьогодні закінчили діяти обмеження, встановлені на період локдауну, який тривав з 8 по 24 січня. Однак по всій території України продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи, характерні для «помаранчевої зони». Поліція Херсонщини продовжуватиме проводити профілактичні відпрацювання та контролювати виконання та дотримання карантинних обмежень задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19. 

Про це повідомляють в Нацполіції. 

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, за 16 днів локдауну (8-24 січня) поліцейські Херсонщини оформили 878 адміністративних матеріалів за порушення правил карантину, з яких 102 протоколи  були складені у відношенні відповідальних осіб за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за що передбачений мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень. Інші 776 адмінматеріалів поліцейські винесли громадянам за категоричне відмовлення одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті. Ці правопорушники теж повинні сплатити штраф, який становить від 170 до 255 гривень.

Поліція Херсонщини продовжуватиме контролювати виконання та дотримання карантинних вимог і просить громадян неухильно дотримуватись обмежувальних заходів. Бережіть себе та близьких!