У Новоолексіївці загорівся будинок: двоє постраждалих

15 Січня 2021, 11:54

У селищі Новолексіївка Генічеської територіальної громади загорівся житловий будинок. Двоє постраждалих доставлені в лікарню.

Про це повідомили в Головному Управлінні ДСНС України у Херсонській області.

На місці події було виявлено двох потерпілих: господарку 1952 р.н. та громадянина 1975 р.н. Обох постраждалих госпіталізовано до неврологічного відділення Генічеської Центральної районної лікарні з попереднім діагнозом – алкогольне сп’яніння та отруєння чадним газом.

За версією рятувальників, ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Про пожежу в будинку по вул. Інтернаціональній в ДСНС повідомили о 04:57 15 січня, загорання ліквідовано о 07:15 на площі 20 кв.м.

“Не залежно від пори року або святкових заходів, будьте уважні до дрібниць, не залишайте без нагляду хворих, маленьких дітей та людей поважного віку! Не забувайте вимикати обігрівальні та побутові прилади перед виходом зі свого житла! Не зловживайте алкоголем та не паліть у своїй оселі!”, – звернулись до співгромадян у Херсонському управлінні ДСНС.

Як зазначили в ДСНС, рятувальники продовжують проводити профілактичні рейди серед мешканців Херсонщини.

Напередодні, 14 січня, вогнеборці долали пожежу в місті Каховка. Під час локалізації пожежі у будинку виявлено чоловіка без ознак життя, особа загиблого встановлюється. Ймовірна причина загорання – необережність під час паління.