На Херсонщині викрили масове підпільне виробництво фальсифікованої горілки та коньяку

23 Січня 2021, 15:39

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури викрито цех з незаконного виготовлення з метою збуту алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст. 204 КК України).

Про це повідомляють в Херсонській обласній прокуратурі. 

За даними слідства, група осіб у місті Херсоні організувала масове підпільне виробництво фальсифікованої горілки та коньяку. Реалізовували покупцям недоброякісну продукцію через торгівельні мережі в області та інші регіони України.

У ході санкціонованих обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено ємкості з алкогольними напоями об’ємом 4170 літрів, підроблені марки акцизного податку, обладнання та транспортні засоби. Загальна сума вилученого становить близько 2 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється ГУ Державної фіскальної служби у Херсонські області АР Крим та м. Севастополі.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на усе вилучене майно, проведення відповідних судових експертиз та притягнення до відповідальності осіб причетних до злочинної діяльності.