Асканійський голова двічі на місяць звітує перед громадою

28 Січня 2021, 11:30

Для того, щоб налагодити комунікацію з жителями громади, Асканійський селищний голова Вадим Поліщук запровадив періодичне звітування про свою діяльність.

Про це він розповів під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ.

«В період навіть виборчої кампанії, коли ми спілкувалися з виборцями, з нашими жителями, я побачив відсутність інформації у людей, які проживають у громаді, про те, що в ній відбувається. Тому було прийняте рішення максимально налагодити комунікацію між головою громади та її жителями», – зазначив Вадим Поліщук.

Звітування проводитися двічі на місяць. У звітах йдеться про події на території громади, анонсується, які питання планується винести на розгляді депутатських комісій, сесій, щоб місцеві жителі могли внести свої зауваження, тощо.

Нещодавно був опублікований черговий звіт селищного голови.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0E0BMMbfSUEULzBLZRe33koYWSMcybPhGlQtKQPwajhq6EwScYO1nYBlk&v=d9dGwa4FH2Q&feature=youtu.be

Як повідомлялось, в Асканія-Нова територіальній громаді освітні заклади стануть автономними. Депутати селищної ради приймають відповідні рішення, вже створено наглядову раду, яка контролюватиме розвиток і виконання кошторису навчальних закладів, нововведення наберуть чинності з квітня поточного року.