На Херсонщині знешкоджували умовних терористів і визволяли заручників

24 Листопада 2020, 16:06

На Херсонщині спецпідрозділ КОРД та водна поліція провели спільне навчання з метою протидії злочинності та боротьби з тероризмом.

Про це повідомили в Херсонському главку поліції.

Підрозділ водної поліції у взаємодії з спеціальним підрозділом «КОРД» знешкоджували умовних терористів і визволяли заручників на теплоході.

Поліцейські відпрацювали реакцію на захоплення терористами катера. Правоохоронці завірили, що такі тренування проводяться на постійній основі.

Як повідомлялося, у вересні в Україні проводились унікальні військові навчання «Об’єднані зусилля-2020» разом з Великою Британією та США.

23 вересня на Херсонщині в рамках стратегічних командно-штабних навчань «Об’єднані зусилля-2020» підрозділи десантно-штурмових військ України разом із партнерами з НАТО відпрацювали форсування річки Дніпро.

З 17 по 26 вересня на Херсонщині пройшли масштабні навчання з тероборони.

Також у вересні СБУ провела контрдиверсійні тренування на вразливих об’єктах Херсонщини: перевіряли готовність до можливих терористичних атак.

У жовтні на Херсонщині пройшли планові тренування підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України зі складу угрупування військ, що несе бойову службу на межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Військові відпрацьвували механізми виявлення й знешкодження диверсійно-розвідувальних груп противника.