На Херсонщині знаходять браконьєрів за допомогою безпілотників (відео)

25 Листопада 2020, 17:01

За результатами повітряної розвідки прикордонники виявили двох осіб, які здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів, 10 осіб які здійснили вихід в море на маломірних плавзасобах поза пунктами базування, а також виявили 26 браконьєрських пасток.

Про це повідомляє Херсонський прикордонний загін Держприкордонслужби.

Протягом поточного місяця в межах Херсонської області безпілотники здійснили 10 польотів загальною протяжністю понад 500 кілометрів.

По всім виявленним завдяки безпылотникам випадкам винних осіб прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності.

Як повідомлялося раніше, херсонські прикордонники відмовили у пропуску громадянину Російської Федерації за незаконне відвідування Криму в 2016 році.

У жовтні в Генічеську під час проведення санкціонованого обшуку одного з приватних помешкань оперативні співробітники Херсонського загону ДПСУ спільно з співробітниками Генічеського відділу Національної поліції виявили понад 10 кілограмів речовини сіро-зеленого кольору рослинного погодження, попередньо марихуани та 40 пігулок медичного препарати «Трамадол».