Ще одна компанія встановила авіасполучення між Херсоном та Києвом

06 Жовтня 2020, 12:35

Відтепер херсонці  можуть скористатися рейсами авіакомпанії «Роза Вітрів» (Windrose), які здійснюватимуться 5 разів на тиждень.

Про це повідомляють у ХОДА.

✈Вильоти з Херсона до Києва відбуваються на 7:10 по понеділках, вівторках, середах, четвергах і суботах.
✈Рейси з Києва до Херсона виконуються о 20:40 по понеділках, вівторках, середах, п’ятницях і неділях. Долетіти в один бік можна всього за 1 годину 20 хвилин.

В системі авіакомпанії Windrose не вказано тип літака, проте для виконання внутрішньої польотної програми вона використовує невеликі літаки Embraer 145 і ATR-72-600, які розраховані на перевезення 48-72 пасажирів.

Мінімальна ціна авіаквитка починається від 830 грн в один бік і від 1720 грн в обидві сторони. У вартість включена перевезення ручної поклажі і багажу до 23 кг.

Зараз «Роза Вітрів» літає з Києва до Львова, Івано-Франківська, Одеси, Миколаєва, Дніпра, Запоріжжя та Харкова.

Авіакомпанія Windrose (англ. WINDROSE airlines, укр. Авіакомпанія «Роза Вітрів») – українська чартерна авіакомпанія, головним напрямком діяльності якої є організація та виконання корпоративних, туристичних і VIP рейсів. Базовим аеропорту є Київський міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Основні напрямки – Західна Європа, Близький Схід, СНД. Заснована 28 жовтня 2003 року, базуються в Києві (Україна). Авіакомпанія «Windrose» виконує Чартерні рейси з великих міст України.

Окрім Windrose, перельотами з Херсона до Києва займаються ще МАУ.