Кандидат в мери Херсона обіцяє подарувати своїм виборцям житло

18 Жовтня 2020, 13:53

Кандидат на посаду міського голови Херсона звернувся до своїх можливих виборців та запропонував конкурс. За його умовами, користувачі мережі Фейсбук мають розповсюджувати політичну рекламу Віктора Тоцького, та, в разі  його перемоги у мерських перегонах, хтось з них отримає в подарунок земельну ділянку.

Про це Віктор Тоцький повідомив на своїй сторінці у соцмережі. 

УВАГА! КОНКУРС!!! ⚠️⚠️⚠️
Дорогі Херсонці!
Ціную кожний голос на підтримку Команди “СИЛА ЛЮДЕЙ”! Для Вас Конкурс! Кожний херсонець, який підпишеться на наші сторінки та поширить їх у своєму акаунті на Фейсбуці, бере участь у Конкурсі ➡️ Програмою випадкових чисел оберемо власників земельної ділянки та житла в Херсоні!!! Після того, як я, Тоцький Віктор стану мером Херсона! Успіхів! ✌️
Учасникам Конкурсу «Мер Херсона – Віктор Тоцький!» варто зробити 3️⃣ прості речі:
✔️ підписатися на 2 сторінки:
✔️ репост даного оголошення на своїй сторінці
✔️ під постом поставити +

https://www.facebook.com/v.totskyy/videos/742153599705687/

Пізніше в коментарях під цим записом Тоцький аргументував свою заяву:

“В нас немає коштів на борди, телеефіри, тощо. Тому змушені вигадувати щось подібне. Ви ж розумна людина і все маєте розуміти правильно. Комунальне майно ніхто роздавати не збирається, а в пості немає ніде про те, що це “плата” за голос. Тобто, це не підкуп виборців, а репост сторінок. Однак, якщо ж мені доведеться виконати обіцяне, то я, як людина слова, просто продам власне житло, чи подарую переможцю. Міський бюджет точно не постраждає”, – пише пан Віктор. 

Вже згодом, коли на пост кандидати в мери звернули увагу представники КВУ, Віктор Тоцький назвав свою публікацію “соціальним експериментом”, завдяки якому він намагається показати всю жадібність херсонського електорату.

Як на цей експеримент відреагують виборці пана Віктора, зокрема ті 50 осіб, що зробили перепост лінку з конкурсом, сподіваючись отримати квартиру, поки що невідомо.