Турецькі компанії зацікавились приватизацією Скадовського порту

13 Лютого 2020, 15:12

Фото ХОДА

В рамках робочого візиту до Туреччини голова облдержадміністрації Юрій Гусєв презентував економічний та інвестиційний потенціал Херсонщини, під час зустрічі з губернатором провінції Текірдаг паном Азізом Йїлдирим.

Про це повідомляється на сайті Херсонської обласної державної адміністрації. 

“Делегація з Херсонщини відвідала один з найбільших портів Туреччини – Asyaport. Там було представлено Скадовський морський торговельний порт як один з перспективних транспортних проєктів області. Даний об’єкт наразі включено до переліку об’єктів, які підлягають приватизації. Керівництво Asyaport висловило зацікавленість у порті та перспективах його розвитку”, – йдеться у повідомлені.

«Спільні точки росту створюють значні перспективи для посилення бізнес-співпраці. Домовились наступного разу укласти міжрегіональну угоду про співробітництво», – прокоментував можливу співпрацю у майбутньому Юрій Гусєв.

Нагадаємо, що 29 жовтня на інвестиційному форумі «RE:THINK. Invest in Ukraine» в Маріуполі голова Херсонської Обласної державної адміністрації Юрій Гусєв представив два пріоритетні проекти для розвитку області  – це концесія Херсонського морського порту та запровадження інноваційної системи зрошення. Подробиці в матеріалі. 

Читати новину російською.