Для учнів херсонських шкіл пропонують провести “урок щастя”

16 Лютого 2020, 12:32

Фото IPC-Херсон

20 березня, у Всесвітній день щастя, першим уроком для усіх херсонських школярів може стати “урок Щастя”. “Ощасливити” збираються всіх учнів з 1-го по 11-й класи.
Про це під час прес-конференції кореспондентам IPC-Херсон розповіла керівник Громадської організації “Щаслива людина” Вікторія Бебко.

“Наша організація подала ініціативу, яку розгляне Управління освіти. Ми пропонуємо провести “урок щастя” 20-го березня в усіх школах нашого міста. Програму цих уроків розробили педагоги, що співпрацюють з нашою організацією.
Окрім самого “уроку щастя” в цей день учням херсонських шкіл запропонують висадити дерево, адже саме на 20 березня припадає акція по озелененню України”, – зазначила Бебко.

Організатори незвичайних уроків наголошують, що подібні заходи допоможуть дітям краще зрозуміти себе, подумати над власною системою цінностей, встановити майбутні життєві пріоритети.

Нагадаэмо, що восени українська діаспора з більш ніж сотні країн світу планує влаштувати тиждень висадки дерев по всій планеті. На думку організаторів акція не тільки допоможе врятувати планету від екологічної катастрофи, а й згуртує українців по всій Земній кулі. Подробиці за посиланням.