Аеропорт “Херсон” відновив роботу після негоди

07 Лютого 2020, 10:33

Станом на 10 годину 7 лютого на Херсонщині залишаються без світла жителі 33 населених пунктів. Аеропорт «Херсон» працює у штатному режимі. 

Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на офіційні джерела.

За даними Херсонобленерго, станом на 10 годину 7 лютого знеструмленими залишаються 33 населених пункти області.

Зокрема на території обслуговування В.Лепетиських РЕМ – 1, Голопристанських – 3, Іванівських – 3, Каховських – 9, Новокаховських – 4, Скадовських – 4, Чаплинських – 1, Херсонських РЕМ- 8.

Над ліквідацією наслідків стихії в екстреному режимі працюють 83 аварійні бригади, 308 працівників та 90 одиниць техніки. Роботи по відновленню електропостачання тривають.

Як проінформували в Херсонській облдержадміністрації, міжнародний аеропорт «Херсон» відновив роботу з 20.00 6 лютого.

На території міста Херсона також розгорнули два пункти обігріву за адресами: вул. Вишнева, 12; просп. Святого Кирила та Мефодія, 16.

Водночас у патрульній поліції Херсонської області рекомендують “за можливості відмовитись від використання власних транспортних засобів”.

Як повідомлялося, напередодні через ускладнення погодних умов знеструмленими залишись 134 населених пункта на Херсонщині.

Через негоду в Одеській області ушкоджені тисячі об’єктів енергоінфраструктури. Це також призвело до знеструмлення міст та селищ.