У 2019-му херсонські прикордонники отримали 113 звернень від громадян

12 Січня 2020, 12:55

Фото ДПСУ

В переважній більшості громадяни звертались з проханням роз’яснити порядок слідування за кордон через авіаційні пункти пропуску та порядок перетину адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

Про це кореспондентам IPC-Херсон повідомив прес-секретар Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов.

“Також були звернення з питань порядок прийому на військову службу за контрактом. На всі звернення встановленим порядком надано відповіді.
Нагадуємо, що особистий прийом громадян начальником Херсонського прикордонного загону полковником Юрієм Черновим здійснюється першого та третього четверга щомісяця з 15.00 до 17.00. Перший заступник начальника прикордонного загону начальник штабу підполковник Владислав Кобиляков здійснює прийом громадян другого та четвертого четверга щомісячно з 14.00 до 16.00” – зазначив Шевцов.

Також прес-секретар Херсонського прикордонного загону повідомив, що звернення можна надсилати на адресу: – 75000, м. Херсон, вул. Перекопська, 175, або на електронну скриньку : herson_zagin@dpsu.gov.ua

Нагадаємо, що  загалом, протягом минулого року, під час прикордонного контролю військовослужбовці Херсонського прикордонного загону оформили 1 мільйон 508 тисяч громадян, з них 97,5 тисяч громадян прослідували через морські пункти пропуску. Подробиці у матеріалі за посиланням.

Читати текст російською.