Гральний бізнес стане імпульсом для розвитку туризму — Гусєв

22 Грудня 2019, 17:08

Легалізація грального бізнесу в Україні може суттєво вплинути на туристичну привабливість Херсонської області. Про це під час Прес-конференції кореспондентам IPC-Херсон розповів голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв. За його словами — Херсонщина є ідеальним місцем для розвитку грального бізнесу.
“На конференції з грального бізнесу в Києві ми обговорювали необхідність легалізації цього виду відпочинку не лише в п’ятизіркових готелях, а й створення окремих гральних зон в окремих регіонах. Моя позиція в тому, що такою зоною може та повинна стати саме Херсонська область. Це дасть новий поштовх для розвитку туризму в нашому регіоні та привабить на курорти Херсонської області багатих відпочивальників”, – підсумував Гусєв.
На думку Гусєва саме Херсонська область ідеально підходить, щоб стати гральною столицею України з кількох причин. Найголовніша з них це те, що даний регіон має розвинену туристичну інфраструктуру та омивається двома морями, що має сподобатись туристам-гравцям.