З 7 по 15 листопада на КПВВ «Каланчак» не буде здійснюватися пропуск громадян

05 Листопада 2019, 18:04

За зверненням Одеської філії «Укрзалізниці» до голови Херсонської ОДА, з 7 по 15 листопада на КПВВ «Каланчак» не буде здійснюватися пропуск громадян.

Про це інформує Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби, передає “ІРС-Херсон”.

Для проведення представниками «Укрзалізниці» будівельних робіт підвищеної небезпеки під час реконструкції контрольних пунктів на адміністративній межі з ТОТ АР Крим, виключення випадків травмування людей та незручностей при перетині, керівництво регіональної філії «Одеська залізниця» звернулось до голови Херсонської обласної державної адміністрації для призупинення оформлення громадян в КПВВ «Каланчак».

У зв’язку з вищевикладеним, прикордонники інформують, що в період з 7 по 15 листопада в контрольному пункті «Каланчак» призупиняється здійснення оформлення всіх громадян.

Контрольні пункти «Чаплинка» та «Чонгар» продовжують працювати в штатному режимі.

Нагадаємо, роботи на спорудженні нових КПВВ на адмінкордоні з окупованим Кримом ведуться підрозділом АТ «Укрзалізниця», якому уряд протокольним дорученням передав функції замовника робіт від ДП «Укрінтеравтосервіс». Будівництво КПВВ розраховують закінчити раніше визначених термінів і заощадити до 35%.