У Херсоні вночі спалили автівку довіреної особи кандидата у нардепи

09 Липня 2019, 10:40

8 липня близько 21:35 год. в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від місцевого мешканця про загоряння авто в центрі Херсона. На місце виїхала слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції та  працівники ДСНС. Ніхто з громадян не постраждав. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль належить місцевій мешканці, юристу, професійному адвокату, яка є довіреною особою кандидата в народні депутати по одному з виборчих округів у м.Херсоні.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу). На даний час на місці працює слідчо-оперативна група, проводиться огляд місця події, встановлюються можливі свідки та очевидці. Слідчі розглядають кілька версій події, основна з яких пов’язана із професійною діяльністю потерпілої. Першочергові слідчі дії тривають.

Як повідомляють у місцевому осередку партії “Слуга народу”, машину підпалили довіреній особі Павла Павлиша – кандидата по 182 округу від цієї політсили.

«Передвиборна гонка набирає обертів, і, на жаль, мої опоненти діють звичними для Херсона методами – намагаються залякати. Хочу сказати, що це не допоможе. Я прекрасно розумію, що у старої влади, екс-регіоналів, немає іншого способу знову увірватися в ряди влади, крім як позбутися від рейтингових конкурентів. Однак їм це не вдасться. Я не боюся – я чудово розумію, з чим мені доведеться боротися, як представнику нової влади», – прокоментував Павлиш.