У Генічеську чекають на відпочивальників: що буде нового на міському пляжі

30 Травня 2019, 18:34

На міському пляжі Генічеська Херсонської області з’явиться новий дитячий майданчик і новий спортивний майданчик для workout. Про це Генічеський міський голова Олександр Тулупов повідомив під час онлайн-конференції 30 травня, передає медіа-центр IPC-Генічеськ.

мер Генічеська Олександр Тулупов

“Буде новий дитячий майданчик, трошки більший, ніж той старий,там зможе більше одночасно займатися дітей. Додатково буде закуплений спортивний майданчик дляworkout. Будуть нові душові кабінки, плануються сенсорні, – 15-18 червня. Дитячий майданчик – з понеділка наступного тижня”, – сказав міський голова.

на міському пляжі Генічеська

Він розповів, що наразі відбуваються роботи з благоустрою пляжу, паркуванню. Висаджені зелені насадження, які вже були частково вкрадені, тому довелося посадити ще. На пляжі традиційно будуть встановлені ігрові зони, але дати їхнього встановлення залежать від підприємців.

“Сходи у нас вже з поручнями, можна спускатися до води. На пляжі йде грейдерування, підсипка піску. Парасольки, лавочки, урни, стовпчики для волейбольного майданчика пофарбовані. Грейдер працював, завтра теж буде працювати. Планували 1-го числа, але можливо, завтра вже все і виставимо: парасольки, лавочки, урни”, – зазначив мер.

Крім того, за його даними, водне господарство запустило водопровід, роботи з якого закінчаться до кінця тижня.

“Сходи пофарбовані, освітлення на сходах є. Чекаємо на відпочивальників!”, – наголосив Олександр Тулупов.

За його словами, минулого року пляж підготували до 1 травня, але після штормів вивозили 18 тракторних причепів камки, частину піску змило, тому у цьому році вирішили одну й ту саму роботу двічі не робити, а підготувати пляж до 1-го червня.