На Херсонщині з адмінмежі з Кримом евакуювали залишені власниками авто

10 Грудня 2019, 20:49

З пунктів в’їзду/виїзду “Каланчак”, “Чонгар” та “Чаплинка”, що на межі з анексованим Кримом, прикордонники евакуювали автівки, які заважали руху. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Херсонській області, передає сайт IPC-Генічеськ.

“До уваги автовласників, які залишили свої транспортні засоби на пунктах в’їзду/виїзду (КПВВ «Каланчак», «Чонгар» та «Чаплинка») на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим. Працівниками Державної прикордонної служби України з метою забезпечення безперешкодного руху на даних КПВВ відповідно з ч.3 ст.338 Цивільного кодексу України були передані до поліції на зберігання 23 транспортні засоби”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Автівки перевезли на спеціальний майданчик обласного главку поліції, розташований за адресою: Херсонська область, місто Олешки, вулиця Гвардійська, 160.

Після анексії Криму Росією на початку 2014 року між материковою Україною і півостровом пролягає формально адміністративний кордон.