Іслямов: Активісти блокади залишаються біля адмінмежі з Кримом

20 Вересня 2019, 17:31

Громадське формування “Аскер” не залишає своїх пунктів біля адмінмежі з Кримом. Про це IPC-Генічеськ повідомив один з ініціаторів блокади, генеральний директор телеканалу ATR Ленур Іслямов.

“Ми нікуди не пішли, як би нам важко не було, ми стоїмо на опорних спостережних пунктах блокади. Громадське формування “Аскер” дозором обходить кожного дня канал і спостерігає за електромережами, рухом транспорту до окупованого Криму. Щомісяця звучить чийсь голос про зраду у вигляді подачі води чи електрики до Криму. Відповідаю, як і відповідав 4 роки тому. Ніякої зради “Аскер” не допустить. Ніякої”, – наголосив лідер акції з громадянської блокади Криму.

Нагадаємо:

20 вересня 2015 року почалася безстрокова акція з громадянської блокади Криму. Активісти блокували рух вантажного транспорту, який прямував до Криму з продуктами і товарами. Акція була ініційована лідерами кримськотатарського народу. Економічна блокада стала першим етапом. У листопаді 2015 року розпочався другий її етап – енергетичний. У середині січня 2016 року акція з блокади Криму змінила формат. Активісти організували громадське формування “Аскер” та несуть службу з прикордонниками на адмінмежі з Кримом.