У Києві презентують індекс конкурентоспроможності міст

10 Лютого 2020, 14:05

У Києві презентують Індекс конкурентоспроможності міст (ІКМ) – аналітичний інструмент для оцінки місцевого бізнес-клімату та ефективності економічного врядування. На презентації розкажуть, для чого запроваджується ІКМ та чим він буде корисний для бізнесу, бізнес-асоціацій та громадських організацій, а також міської влади, Уряду України, інвесторів та міжнародних донорів.

Про це повідомили в програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України», передає сайт ІРС-Генічеськ.

Згідно повідомлення, 11 лютого в Києві програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Info Sapiens, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України презентують Індекс конкурентоспроможності міст (ІКМ).

Презентація розпочнеться о 14.00 в Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик, 2).

У програмі презентації передбачена сесія питань та відповідей.

Реєстрація обов’язкова за посиланням http://bit.ly/2H9410V та відкрита до 11 лютого до 11:00 включно.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) сприяє розвитку сильної, диверсифікованої та відкритої економіки України шляхом покращення бізнес-середовища для малих та середніх підприємств (МСП), підвищення конкуретності ключових галузей економіки й забезпечення України можливостями скористатись перевагами від угод про вільну торгівлю.
Метою Програми «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) є заохочення створення бізнес-стартапів і діяльності малих та середніх підприємств (МСП), підвищення конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримка конкурентоспроможності українських підприємств на міжнародних ринках. Для досягнення цієї мети Програма КЕУ розподілена на компоненти, які підпадають під дві різні категорії: компоненти, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності економіки України та її підприємств, а також компоненти, що стимулюють спрощення процедур торгівлі.
Читати російською.