В ХОДА переконані: авіасполучення зі Львівщиною пожвавить туристичну галузь Херсонщини

05 Липня 2020, 16:24

Відтепер мешканці Херсонської області зможуть подорожувати до Львова, а львів’яни відкриють для себе туристичну Херсонщину. У Міжнародному аеропорту “Херсон” відкрито новий авіарейс “Львів – Херсон – Львів” лоукостера “Sky Up”.

Про це повідомили в обласній адміністрації, пише сайт ІРС-Генічеськ.

Рейс здійснюватиметься тричі на тиждень: в понеділок, четвер та суботу. Вартість квитка стартує від 500 гривень. Першим рейсом прилетіли 104 пасажири.

Перших пасажирів, які скористалися новим авіасполученням, привітав заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан. За його словами, відкриття нових авіарейсів робить Херсонщину привабливішою для туристів.

“Аеропорт “Херсон” – це не тільки повітряні ворота нашої області, а й півдня країни. Я вважаю, що цей маршрут пожвавить нашу туристичну галузь. Чекаємо всіх на Херсонщині”, – зазначив Вадим Чабан.

https://www.facebook.com/khoda.gov.ua/videos/565537424132946/

За даними МОЗ України, у Львівській області більше 6 тисяч випадків COVID-19. Львівщина є одним з регіонів, в якому за добу виявляють найбільше випадків коронавірусної хвороби.

Як повідомлялося, раніше Вадим Чабан висловлювався щодо можливого спалаху коронавурусу влітку за рахунок туристів з інших областей.

Нагадаємо:

  • 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах захворювання, що викликається новим коронавірусом, пандемією.