Програма “U-LEAD” продовжує надавати допомогу Асканійській громаді

29 Березня 2021, 18:29

Асканійська  селищна рада в рамках програми «U-LEAD з Європою» отримала меблі і обладнання, необхідні для модернізації центру адмінпослуг.

Відділ із забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг Асканія-Нова селищної ради в рамках Програми «U-LEAD з Європою» нещодавно отримав офісні меблі, дитячий куточок, пеленальний стіл, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення, а також стенди, вивіски, вказівники, обмежувальні стрічки на загальну суму 14261 євро.

Про це повідомляє Асканійська селищна рада. 

Асканійська селищна рада є однією із 134 учасниць 3-го раунду Програми «U-LEAD з Європою». Між селищною радою та Програмою «U-LEAD з Європою», яка фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку «Sida» щодо створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), була підписана Угода про партнерство (№ 671 від 18 лютого 2020 року), невід’ємною складовою якої є Технічне завдання, яке визначає обов’язки кожної сторони проекту та термінів їх реалізації.

Відповідно до Технічного завдання, Асканійська селищна рада проводить ремонтні роботи для розташування ЦНАП в приміщенні на першому поверсі  адміністративної будівлі селищної ради, яке повинно відповідати вимогам відкритого простору.

У рамках проєкту, спеціалісти Програми неодноразово відвідали громаду, підготували технічне завдання на модернізацію ЦНАПу.

Модернізація передбачала навчання персоналу, підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями громади, матеріальну допомогу (меблі для облаштування робочих місць персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів, офісна техніка, програмне забезпечення), встановлення спеціалізованого обладнання.