Херсон встояв: українська армія відбила загарбників

25 Лютого 2022, 20:45

Українська армія відбила колону російських військових та відновила контроль за Антонівським мостом.

“Висновок для херсонців: навіть коли місцеві чиновники оголошують нашу поразку, це далеко не факт. І ми бачили, як херсонський губернатор поспішив повідомити, що наші солдати здали Антонівський міст. А потім наші солдати на цьому мосту знову знищили чергову колону окупантів”, – написав у Фейсбуці політолог Дементій Білий.

Політолог наголосив, що Антонівський міст – автомобільний міст біля Херсона, який сполучає лівобережну та правобережну України та має важливе стратегічне значення. За нього два дні тривали тяжкі бої.

При цьому херсонська журналістка Лідія Григор’єва спростувала припущення, яке вже ширилося соцмережами, про те, що окупанти нібито взяли під контроль обласний центр.

За інформацією херсонського політика Віталія Богданова українські військові відбили загарбників з мосту.

Як повідомлялось, раніше, в ХОДА інформували, що росіяни прорвали оборону Херсона.

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України.

О 04:00 президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі.

Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Збройні сили України дають відсіч ворогові.

Найчастіше армія РФ без розпізнавальних знаків – це віроломство, воєнний злочин, порушення Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту міжнародного кримінального суду.