На Херсонщині ліквідували заступника Сальдо

30 Вересня 2022, 10:56

Внаслідок удару ЗСУ у Херсоні ліквідований перший заступник голови російської окупаційної адміністрації Херсонської області Олексій Катериничов.
Про ліквідацію пишуть російські медіа-ресурси.
В Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ підтверджують інформацію та зазначають, що заступник глави окупаційної адміністрації “пропрацював” на цій посаді трохи більше місяця. До цього він протягом 25 років служив у прикордонних військах та у підрозділах ФСБ.


1991 року катериничов закінчив Уссурійське суворовське військове училище. У 1996-2021 роках служив у прикордонних військах, потім у підрозділах фсб. З 2021 року працював першим заступником начальника Центру із проведення рятувальних операцій особливого ризику “Лідер”. Тричі нагороджений орденом Мужності.
Як повідомлялось, раніше окупанти заявляли про загибель екснардепа-колаборанта Журавка після удару ЗСУ по готелю у Херсоні.

Окупанти в паніці від наступу ЗСУ на Херсонщині.

Поки що Херсонська область переважно окупована військовими РФ. Однак триває наступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.

У серпні ЗСУ розпочали наступальні дії на різних напрямках і прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині.