На Херсонських ринках ажіотаж: черги, ціни зросли удвічі

28 Липня 2022, 20:05

Після закриття Антонівського мосту в Херсоні на ринках удвічі зросли ціни. Люди стоять у довгих чергах за овочами. 

Про це свідчать світлини з окупованого міста, якими діляться херсонці у соцмережах.

“За овочами стоять черги, а вибір невеликий. Люди намагаються скуповувати все, що можуть. Хочуть запастись продуктами”, – зазначає херсонський телеграм-канал.

Як повідомлялось, ЗСУ нанесли черговий удар по Антонівського мосту, який сполучає обласний центр з Лівобережжям.

Українські захисники завдали удару по ще одному важливому для логістики окупантів об’єкту – залізничному мосту у Херсоні.

У розвідці Британії переконані, що контрнаступ ЗСУ на Херсон набирає обертів.

Раніше в.о. начальника Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій закликав жителів окупованої Херсонщини виїжджати на вільні території України.

На початку липня перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський радив жителям окупованої Херсонщини, які не можуть евакуюватися, готовити укриття, запаси їжі та води.

Майже вся Херсонська область була окупована російськими віськами на початку повномасштабної війни Росії проти України і тепер перебуває на межі гуманітарної катастрофи, окупанти не пропускають гуманітарні вантажі з вільних територій Україні. Офіційних гуманітарних коридорів для виїзду громадян з Херсону також немає.

Однак ЗСУ пішли у контрнаступ та вже визволили 46 населених пунктів. У трьох районах Херсонщині продовжуються бойові дії