Вадим Чабан більше не заступник голови ХОДА

19 Травня 2021, 18:52

Вадим Чабан

17 травня Вадим Чабан звільнився з посади заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації. Зараз він розглядає варіанти з роботою в “Укроборонпромі”. Цей перехід виглядає логічним, адже Генеральним директором концерну з грудня 2020 року очолює колишній очільник ХОДА Юрій Гусєв. 

Цю інформацію Вадим Чабан підтвердив Суспільному.

На питання, чи планує він переїхати до Києва, Вадим Чабан розказав наступне.

“Не факт, що переїду до Києва, в залежності від посади, активи “Укроборонпрома” є у Херсоні, у Миколаєві. Це не головне моє завдання – переїхати до столиці”.

Вадим Чабан розповів, що пропрацював у обласній державній адміністрації без 10 днів 6 років. Про причини звільнення сказав таке.

“Знайшов, на мій погляд, кращу роботу, хочу реалізувати себе в іншому напрямку. І це – не обов’язково повинна бути державна служба”, – розповів Вадим Чабан.

Нагадаємо, що екс-голова ХОДА Юрій Гусєв офіційно склав з себе повноваження Голови Херсонської обласної державної адміністрації 3 грудня минулого року. Його було  призначено новим головою Укроборонпрома.

Про це Гусєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

Слідом за  Гусєвим  “Укроборонпром” для продовження кар’єри обрали його заступник Євген Алхімов, а також частина співробітників прес-служби Херсонської обласної адміністрації.